Главная  |  Форум  |  Статьи  |  Блоги  |  Галереи  |  Консультации по ГВ  |  Расписание занятий
по-русски   latviski
суббота, 27 апреля

Фотозал

Занятия и экскурсии



Фотозал

Фотозал

Креатив Лавка

Купи-продай

ПоискПоиск    ГруппыГруппы    ПрофильПрофиль



Начать новую тему Ответить на тему

blusa77 offline blusa77 Сообщение Ср Фев 25, 2009 23:55 Ответить с цитатой




Сообщения: 6

Mums jau gandrīz 9 mēneši, mazais pupojās 4x diennaktī + piebarojums 5 reizes diennaktī, naktīs jau vairāk kā mēnesi krūti neprasa. šodien par lielu brīnumu mazo kā pielieku pie krūts, tas sekundi pazīž un histēriski sāk raudāt, iedevu otru tas pats. Pēc pāris stundām atkal mēgināju iedot krūti , bet mazajam atkal histēriju. Domāju, ka vainīgi zobi, bet kad iedevu pamēgināt baranku, ābolu mazais ēd ar gardu muti bez raudāšanas. Vakarā pirms gulētiešanas atkal piedāvāju krūti, bet mazais to ieraugot histēriski sāka raudāt, mazais iemiga uz rokām, tā arī krūti nepaēdis. Pēdējo reizi mazais krūti paēda 7 no rīta un 9 tā negribīgi. Esmu nesaprašanā, kas tad īsti ir noticis, kāpēc mazais negrib krūti ( šodien jau visu dienu cīnos, bet nekā ). Iepriekš nekādu problēmu ar pupošanos nebija, ēda ar gardu muti. Domāju, ka no krūts atradināšu pakāpeniski apt pēc mēneša noņemot vienu barošanas reizi, rēķināju, ka apt uz 1,2 gadiņu beigt, jo jāatgriežās darbā. Stāvoklī neesmu un MR vēl tikai jābūt pēc apt a-2 ned. Visu laiku pavadu ar mazo, reti kad uz kādu stundiņu izeju un mazais paliek ar tēti. Nekādu slimību pazīmju mazajam nemanu. Rīt mēgināšu krūti atkal ik pa laikam piedāvāt, bet ja neņemts ? Palīziet,kā pareizāk rīkoties, jo tomēr līdz gadiņam un 2 mēn. gribu vēl mazo palutināt ar savu pieniņu.

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

DiankaM offline DiankaM Консультант по грудному вскармливанию
Консультант по грудному вскармливанию Сообщение Чт Фев 26, 2009 00:11 Ответить с цитатой



Модератор
Сообщения: 9952
Откуда: Riga, Imanta

nu vispār labāk konsultanta uzaicināt un parunāties. kurā rajonā jūs dzīvojat?

pēc jūsu aprakstītā tiešām izskatās pēc atteikšanos no krūts Печально bet nevar būt, ka bērnam k.-kas sāp? paskataties mutītē, kaklinš?

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Skype

Koloboka offline Koloboka Сообщение Чт Фев 26, 2009 00:21 Ответить с цитатой




Сообщения: 2469
Откуда: Межциемс

Pēc Jūsu apraksta, izklausās, ka jums bija drīzāk barošana pēc režīma, nevis pēc pieprasījuma. Un tas itin bieži beidzas ar atteikšanos no krūts, it īpaši bez nakts barošanas. Var mēģināt atgriezt mazo pie krūts, bet jūsu vecumā tas būs ilgi un sarežģīti. Vai tas ir tā vērts, ņemot vērā Jūsu vēlēšanos drīzumā krūts barošanu noslēgt? (Šeit jāpiebilst, ka mammas atgriešanās piendarba nebūt nenozīmē, ka barošana ar krūti ir jābeidz, šīs divas lietas ir lieliski apvienojamas)


_________________
Ярику - 12, Сашеньке - 9, Олесеньке - 5!
А еще я пеку les macarons на заказ!

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Посетить сайт автора ICQ Number

blusa77 offline blusa77 Сообщение Чт Фев 26, 2009 10:19 Ответить с цитатой




Сообщения: 6

Es esmu no Ziepniekkalna. Šonakt mazais naktī arī pupu neņēma, kā arī no rīta sāka raudāt, kad iedevu pupu - neēda. Iedevu putru, lai remdētu izsalkumu un atkal piedāvāju krūti, bet mazulis tikai nedaudz paspēlējās, paņēma mutītē ( pirms tam es paspaidelēju, līdz parādās nedaudz pieniņš ) , iekoda un atlaida un vairs nekādu interesi neizrādīja. Tagad paēdis, laimīgs spēlējās tālāk.

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

Shanda offline Shanda Сообщение Чт Фев 26, 2009 12:18 Ответить с цитатой




Сообщения: 850
Откуда: Цесис

Vai miegainam neesat mēģinājusi piedāvāt? Paucināt līdz kļūst ļoti miegains un tad piedāvāt krūti.
Vai māneklīti lietojat? Varbūt brīžos kad bērns to grib, varat piedāvāt krūti?
Ļoti grūti ko izvērtēt, jo nav pilnīgas info par jūsu krūts barošanas paradumiem.
Patiesībā, ja esat ēduši līdz šim tikai 4 reizes dienā un bērns pilnīgi paēd arī no citiem ēdieniem, jūs lielā mērā uz to jau gājāt- ka drīz metīs mieru.
Manuprāt ķerties pie atgriešanas pie krūts plāna (kas var aizņemt vairākas nedēļas laika un noteikti paredzētu atgriešanos pie vairāk nekā 4 reizēm) visticamāk nav gluži tas ko vēlaties.
Tas jāizvērtē jums pašai, un ja izlemjat tomēr atstāt krūts barošanu arī izejot darbiņā - tad gan saucat konsultantu un risinat problēmas klātienē. Ja nē, mēģināt piedāvāt bērniņam ļoti neuzmācīgi, brīžos, kad viņš ir noguris un miegains. Drudžaina likšana pie krūts, stress un uztraukums tieši pastiprinās atteikumu.
Lai veicās!


_________________

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

DiankaM offline DiankaM Консультант по грудному вскармливанию
Консультант по грудному вскармливанию Сообщение Чт Фев 26, 2009 23:02 Ответить с цитатой



Модератор
Сообщения: 9952
Откуда: Riga, Imanta

blusa77, a jums ir paziņas ar līdzīga vecuma bērniem, kuri vēl tiek baroti ar krūti? Uzaiciniet ciemos, lai jūsējais paskatās ka citi bērniņi ēd pupu, varbūt pats izdomās Подмигиваю

Varbūt tas ir dēļ piebarojuma, varbūt nē. Bet jāņēm vērā, ka šaj vecumā māmiņas pienam ir laba uzturvērtība, tāpēc krūts bērniem nevar būt tādas pašas piebarojuma normas ka mākslīgi barotiem bērniem, būs drusku mazāk, lai arī pieniņam būtu vieta Очень смешно

Es jūs ļoti labi saprotu, žēl tā pabeigt barošanu jebkurā vecumā, jo mamma it kā ir atstumta, kad bērns raud un psiho ieraudzot krūti... tas tiešām ir grūti... Закатил глаза

Tādai uzvedībai var būt arī citi celoņi. Padomājiet, vai kaut-kas bija mainījies jūsu dzīvē 1-2 mēn. laikā? Var būt, ka bērns tādā veidā prasa vairāk uzmanības sev?

Jums tagad svarīgi uzvesties tā, lai bērnam neveidotos parādums: mamma dod pupu - bērns atsakās. Kad bērns ir nomodā, krūti piedāvajiet it kā nejauši, neuzstajīgi, un labāk kad esat gadrīz pārliecināta ka paņems. Ja saka nē - tad ok, nobučot, samīļot, nu mamma arī negribēja pupu dot. Vispār vairāk bučas, vairāk kopējās spēles un nodarbes, midzināt uz rociņām vai paņemot opā, resp. daudz kontakta un kopīgu pozitīvo emociju - tas viss var palīdzēt. Un vēl mājās labi staigāt krekliņā (topā) ar lencītēm, lai bērns justu jūsu ādu, nu un lai arī bērniņš pupu justu un redzētu.
Mēģiniet dot aizmigušam, vai arī šupot uz nakti uz rokām, naktskrekā vai vienkārši krušturī, lai bērns justu jūsu smaržu, varbūt tad aizmiegot paņems...

Šeit vajag daudz pacietības, saņemties un mierīgi reagēt uz visiem izgājieniem un psihiem. Nu nedēļu varbūt vajadzēs, varbūt 3-4 dienas... Kad bērns paņems krūti pirmo reizi, pēc tam situācija uzlabosies strauji.


Vēl derētu ar konsultantu parunāties, izrunāt kas jūs uztrauc, pameklēt kas varētu būt par cēloņiem.

Ziepniekkalnā ir konsultante
Диана 29128089

Ja neizdosies ar viņu sarunāt, tad zvaniet citām pārdaugavas konsultantēm (Zolitūde, Imanta, Iļģuciems). Es no Imantas esmu, varēšu arī uz ziepniekkalnu arī atbraukt, bet tikai sestdien, ja nevienu neatradīsiet tad zvaniet - Diana 29109498.

Veiksmi jums!

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Skype

blusa77 offline blusa77 Сообщение Пт Фев 27, 2009 11:14 Ответить с цитатой




Сообщения: 6

Paldies, meitenes, par uzmundrinājumu. Mans mazulis tomēr pārdomāja un nolēma, ka nekas nevar būt garšīgāks par mammas pupu Улыбка . Pēc cītīgiem piedāvājumiem, pēc 2 diennaktīm, mazuli vakar naktī ap 1 samīļojot, mazais sāka zīst man vaigu, nu tad uzreiz devu krūti un viņš to uzmanīgi atkal sāka zīst Смешно. Es esmu laimīga un mazulis tagad tāpat ! Cerams, ka vismaz līdz gadiņam viņš atkal nepārdomās, ka kautkas cits varētu būt garšīgāks par mammas pupu Улыбка

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение

DiankaM offline DiankaM Консультант по грудному вскармливанию
Консультант по грудному вскармливанию Сообщение Пт Фев 27, 2009 19:58 Ответить с цитатой



Модератор
Сообщения: 9952
Откуда: Riga, Imanta

apsveicu! malači! Ура!

в начало Посмотреть профиль Отправить личное сообщение Отправить e-mail Skype


Начать новую тему Ответить на тему
 


 
Предыдущая тема ::  Следующая тема
Показать сообщения:   


Рига, Латвия
СБ, 27/04
ночь

ясно

/images/weather/n_0_10_0_0.jpg
4°..6°

Ветер ЮВ, 1-3 м/сек
Атм. давл. 760..762 мм рт.ст.
СБ, 27/04
утро

облачно

/images/weather/d_2_10_0_0.jpg
8°..10°

Ветер ЮВ, 2-4 м/сек
Атм. давл. 761..763 мм рт.ст.
СБ, 27/04
день

малооблачно

/images/weather/d_1_10_0_0.jpg
14°..16°

Ветер Ю, 3-5 м/сек
Атм. давл. 763..765 мм рт.ст.
СБ, 27/04
вечер

облачно

/images/weather/n_2_10_0_0.jpg
12°..14°

Ветер ЮВ, 1-3 м/сек
Атм. давл. 763..765 мм рт.ст.

Предоставлено Gismeteo.Ru

Сейчас на сайте: 1 гостей и 3 пользователей.
Если у Вас есть вопросы общего характера, деловые предложения или пожелания, напишите нам письмо
© ККМ Клуб 2006 — 2022