|
|
ilze |
|
|
Вс Янв 25, 2009 08:50
|
|
|
|
Сообщения: 161
Откуда: Vecumnieki,Rēzekne
|
Cik ātri var dot mazajam ēst šašliku?
|
в начало |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Вс Янв 25, 2009 09:34
|
|
|
|
Сообщения: 7664
Откуда: Саркандаугава
|
jums ir pedagoģiskā vai pediatriskā piebarošana? Ja pedagoģiskā - mikrodevās es personīgi devu pēc kāda mēneša kopš sākām piebaroties starp citiem produktiem. ja pediatriskā - droši vien pēc gada, vai pat pēc pusotra...
|
в начало |
|
|
|
ilze |
|
|
Вс Янв 25, 2009 16:03
|
|
|
|
Сообщения: 161
Откуда: Vecumnieki,Rēzekne
|
Paldies par atbildi. Sākam ar pediatrisko piebarošanu.Bet kā parādījās zobi pakāpeniski pārgājām uz pedagoģisko piebarojumu.Mums tagad 1 gads un gandrīz trīs mēneši. Jau laikam kādus trīs, četrus mēnešus ēd visu ko mēs.esmu kaut kur dzirdējusi,ka no trim gadiem tik var dot.Ka šašliks par asu un etiķainu priekš bērna.bet mums priekšā šašliku cepšana???
|
в начало |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Вс Янв 25, 2009 16:08
|
|
|
|
Сообщения: 7664
Откуда: Саркандаугава
|
mums sīkais kopā ar visu ģimeni no kāda gada noteikti jau ēda gan marinētus gurķus, gan marinētu gaļu. vasarā, kad viņam bija 1,7 droši ēda šašliku gabaliem, pats koda, sakošļāja un bija laimīgs
|
в начало |
|
|
|
|
Сообщения: 2963
Откуда: Рига, Пурвциемс
|
Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt).
|
в начало |
|
|
|
Lapsa |
|
|
Вс Янв 25, 2009 16:18
|
|
|
|
Сообщения: 7664
Откуда: Саркандаугава
|
KK : | Šašliku nekad nemarinējam ar ētiķi, jo tas padara gaļu sausāku. Vienārši sagriezt gaļu + sīpoli + zaļumi (dilles, kindza - kas jums garšo), piespiest vāku ar kādu smagumu un marinēt dažas stundas. Ja vajag ātrāk, pievienojiet citrona sulu. Sāli pievienot tieši pirms cepšanas. Tā būs ne tikai veselīgāk, bet arī garšīgāk (manuprāt). |
starp citu, baigi garšīgi ir marinēt ar kefīru. sagriezt gaļu, pielikt labi daudz sīpolu, lociņu, pētersiļu, diļļu un mēs pat bez smaguma atstājām uz paris stundām - mmmmmm, mēli var norit bet visbiežāk marinējam sarkanvīnā un ar sinepēm.
bet tā jau ir cita tēma
|
в начало |
|
|
|
ilze |
|
|
Вс Янв 25, 2009 16:33
|
|
|
|
Сообщения: 161
Откуда: Vecumnieki,Rēzekne
|
paldies
|
в начало |
|